Kosten beton cire

Ben jij al bekend met beton cire en wil je graag meer weten over beton cire, lees dan gauw verder. Dit artikel is geschreven om antwoord te geven op bijvoorbeeld een vraag als: wat kost beton cire aanbrengen? Dit is een standaard, maar ook een belangrijke vraag om te stellen wanneer je denkt aan het aanbrengen van iets als beton cire. Verder gaan we ook kort in op waar beton cire goed voor is en waarom je er voor zou willen kiezen. We houden het zo kort mogelijk en geven je de belangrijkste details die je wilt en moet weten.

Voordelen

Er zijn een aantal voordelen aan beton cire. Ten eerste, het is niet moeilijk om het zelf aan te brengen. Dat klopt, je hoeft niet perse een professional in te huren om het te laten doen. Als je handig bent en je steekt graag de handen uit de mouwen is dit iets ideaals voor jou. Beton cire is erg sterk en gaat lang mee. Hiernaast is het ook nog eens waterdicht en gaat het verspreiden van brand goed tegen (wat ook te danken is aan de impregneermiddel die je later moet smeren). Maar wat kost beton cire aanbrengen? Lees gauw verder.

Kosten

Dus, wat kost beton cire aanbrengen? De kosten voor het aanbrengen van iets als beton cire hangt af van een bepaald aantal factoren. Het ligt vooral aan waar je het aan wilt brengen, voor in de badkamer wil je ander soort lagen dan bijvoorbeeld in de keuken. Dit kan de prijs per vierkante meter zelfs een paar keer verhogen. De prijzen per vierkante meter kunnen verschillen tussen een paar tientjes en paar honderd euro. Ook ligt het er verder aan of je dit zelf gaat doen of het laat doen door een bedrijf,  de kosten per vierkante meter zullen uiteraard hoger zijn als je het door een bedrijf laat doen.