Financieel Administratief Medewerker

Wil jij de opleiding Financieel Administratief Medewerker volgen? Dan heb ik misschien een goede tip voor je. Ik heb mijn diploma namelijk behaald bij Fabius Opleidingen. Dit is een opleidingsinstituut met meer dan 50 locaties in Nederland. Ik heb mijn lessen gevolgd in Nijmegen. Kijk eens op de website en ontdek welke locatie voor jou het dichtst in de buurt is. Ook kun je hier alle opleidingen en cursussen bekijken en er achter komen of er iets voor jou bij zit.

 

Financieel Administratief MedewerkerOpleiding Financieel Administratief Medewerker

De opleiding Financieel Administratief Medewerker bestaat uit 40 klassikale lessen van 3 uur. Ik vond de lessen zelf erg afwisselend en heel interessant. Zo komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: MS Office, kantoorvaardigheden, internet & social media, boekhouden en het invoeren van boekstukken. Tijdens de lessen is er altijd ruimte voor persoonlijke aandacht dankzij de kleine klassen. Dit zorgt er denk ik ook voor dat de lessen heel interactief zijn en je op een snelle, leuke manier bijleert. Ik vond mijn opleiding bij Fabius echt plezierig en kan het iedereen aanraden. Na 12 maanden heb je als het goed is al je diploma op zak! Ook is het belangrijk om tijd te reserveren voor je huiswerk. Zelf heb ik destijds mijn werk met mijn opleiding gecombineerd en dat was pittig maar wel prima te doen. Als je maar goed gemotiveerd bent komt het helemaal goed! 

Financieel Administratief MedewerkerFlexibele lestijden

Fabius Opleiding is een erkend opleidingsinstituut waar je op een professionele en flexibele manier je diploma kunt behalen. De lessen worden op verschillende tijdstippen gegeven en je bepaalt zelf wanneer je de lessen volgt. Dit was voor mij ideaal om ik naast mijn opleiding een baan had. Inmiddels heb ik een nieuwe baan gevonden als Financieel Administratief Medewerker waarin ik mijn ei helemaal kwijt kan. Ben jij niet gelukkig in je huidige baan of wil je jezelf specialiseren? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden die Fabius Opleidingen te bieden heeft.