Bijzonder interessante communicatieve vaardigheden

communicatieve vaardigheden

Communicatieve vaardigheden, zijn echt een must binnen het bedrijfsleven, maar ook in het dagelijkse leven.  Elk bedrijf wilt graag een goede sfeer op elke afdeling hebben en daarom is het belangrijk dat mensen ook naar elkaar luisteren. Vooral met vergaderingen was het al meerdere keren opgevallen, dat de boodschap vaak niet goed, of helemaal niet over kwam. Belangrijke wijzigingen werden niet in de praktijk gebruikt en dit zorgde voor veel ergernis. Daarom heeft onze directie besloten om hiervoor een professioneel in te schakelen, om belangrijke punten goed te communiceren met het personeel.  communicatieve vaardigheden

De communicatieve vaardigheden hebben vruchten afgeworpen

Nadat de directie had ingegrepen om een deskundig iemand in te schakelen wanneer er belangrijke zaken aan de medewerkers moest worden verteld, kwam Leon van den Berg in beeld. Hij weet als geen ander hoe je het beste de communicatieve vaardigheden aan de medewerkers kan brengen.  

Tegenwoordig loopt de communicatie binnen ons bedrijf bijzonder goed. Ook eventueel berichten naar buiten toe hebben wij uit handen gegeven aan L.S. van den Berg. Hij weet precies hoe je een bepaald publiek moet aanpakken en de juiste dingen op het juiste moment te zeggen. Ons bedrijf heeft hier zeker van geleerd en zullen in de toekomst veel gebruik maken van de kennis van Leon.